Våra tjänster

Företagswebbplatser

Vi har många års erfarenhet av att bygga och optimera webbplatser

44två har fått förtroendet från flera stora bolag i Sveriges att utveckla deras företagswebbplatser. Vi har hjälpt dem att bli responsiva, tydliga och kommunikativa. Vi rekommenderar Episerver för vissa eller Umbraco för andra beroende på vilket CMS som passar bäst till er situation och budget.

Av erfarenhet vet vi vilka integrationer som skall till och vilken typ av information som skall presenteras.

Ofta har våra kunder ett behov av en integration mot en leverantör av Aktieinformation, ett Rekryteringsflöde som visar lediga jobb inom koncernen och gärna en leverantör av Pressmeddelanden och Nyheter. 

Oavsett om ni är på väg mot en börsnotering eller om ni är ett noterat bolag som vill uppdatera er befintliga webbplats, hjälper vi er att hitta den bästa lösningen.

Integrationer

En välfungerande webbplats kräver ofta integrationer mot andra system

Det kan handla om CRM-system, PIM-system, chattar för helpdesk eller en mängd andra alternativ. Men det gäller att vara försiktig, mindre väl genomförda integrationer kan snabbt påverka din webbplats negativt.

Integrationer

44två har stor erfarenhet av att utföra systemintegrationer och hjälper gärna ditt företag att hitta lösningar som fungerar för er.

Vi har bland annat integrerat Cision, AlertIR, MyNewsdesk, Twitter, Facebook, HrManager med flera till de webbplatser som vi byggt.

Keep it simple

Ibland ligger storheten i det lilla. Det kan handla om en excelfil med kontaktuppgifter som laddas upp på webben för att hållas up to date. Ibland är det mer avancerade AD kopplingar som är rätt. 

Allt beror på ditt specifika behov. Oavsett vilket det är så vet vi hur man snyggt och enkelt kan exponera informationen på din webbplats.

Optimering

När man pratar om att optimera en webbplats är det i stort sett alltid besökaren som står i fokus

Vem är egentligen användaren?

När man pratar om att optimera en webbplats är det i stort sett alltid besökaren som står i fokus men faktum är att administratörens och redaktörens upplevelser är minst lika viktiga.

En hemsida som är svår och krånglig att uppdatera blir helt enkelt inte uppdaterad lika ofta. Tröskeln blir onödigt hög. 

Flera av våra kunder med högtrafikerade webbplatser använder idag CDN för att hantera extra hög last.

Vi hjälper er att hitta den optimala användarupplevelsen, både för redaktören och för besökaren.

Upplevelsen

Undersökningar visar att en snabb sajt uppfattas som både snyggare och mer lättanvänd trots att enda skillnaden är ett par hundradelar av en sekund!

En webbplats behöver inte kännas långsam för att ha nytta av att bli snabbare. 

Vänta inte

Känns din sajt lite långsam? Då är det hög tid att göra nåt åt det, dina besökare har inte tid att vänta!

 Vi tänker prestanda när vi bygger våra webbplatser. Men vi har också stor erfarenhet att felsöka och optimera webbplatser där situationen blivit ohållbar.

Nätverkandet

Vår affärsidé är enkel

På 44två fokuserar vi till hundra procent på att du som kund ska få den bästa hjälpen och servicen som möjligt.

Det betyder att vi alltid erbjuder de bästa utvecklarna på marknaden och kloka insikter om design och användbarhet.

Styrka och Flexibilitet

Under åren har vi byggt upp ett nätverk av de kompetenser som krävs för ett lyckat projekt. Tillsammans har vi styrka och flexibilitet som vi tycker att du som kund har rätt att kräva.

Fokusering

För att bli expert krävs fokus och för att kunna fokusera krävs ett renodlat intresse. Därför jobbar vi med de som är experter inom sina intressen. 

För oss är det naturligt att man erbjuder det man faktiskt kan. Vi är det vi säger att vi är.

– Och vi är (förmodligen) den bästa lösningsbyrån som du kommer att hitta.

Kontakta oss så ser vi hur vi kan växa tillsammans

Intranät / Extranät

Moderna tider kräver moderna intranät

Numera duger inte ett intranät som kräver att du sitter på plats och kör IE6. Användarna är vana att komma åt informationen snabbt och bekvämt och behöver ofta information även när dom inte sitter vid datorn. 

Mobilanpassat och responsivt

Självklart ska intranät vara lika väl fungerade i mobilen som vilken annan webbplats som helst. 

Azure

Många men inte alla intranät kan med fördel köras i Azure, använda Azure AD för inloggning och vid speciella krav också säkras bakom VPN. Vi har erfarenhet av både On-premise och Azure hostade intranät.