Tjänster

Vi är en lösningsbyrå som fokuserar på användaren.

En fungerande arbetsplats bygger på bra kommunikation. Vi bygger lösningar som underlättar kommunikationsflödet mellan både människor och system.

Vi hjälper er att bli responsiva, tydliga och kommunikativa. Vår filosofi är att sätta användaren i fokus. Vi arbetar iterativt och inkrementellt vilket betyder att vi involverar dig som kund genom hela processen.

 

Förstudie och workshops

Varje projekt är unikt. Vi kartlägger och tydliggör mål, syfte och målgrupper och bygger upp en tydlig innehållstruktur. Vi förenklar och byter plats, testar och byter plats igen.

Vi tar fram och leder:

  • Målgruppsanalyser
  • Workshops
  • WCAG-analys
  • Webbstrategi

Tillsammans med dig som kund tar vi fram en webbstrategi som passar för ditt unika projekt och utefter den tar vi fram designkoncept och bollar tankar och idéer. För oss är det en självklarhet att du som kund är med i hela processen.

 

UX och Design

Vårt fokus är användaren. Därför ifrågasätter vi allt. Vad gör dina användare på sajten? Och hur hjälper vi dem på bästa sätt?

Vi bygger wireframes och testar oss fram till en prototyp. Sen testar vi den igen för att se att den håller för de krav som ställs på tex tillgänglighet och SEO.

Vi utgår alltid från en grafisk profil. Har du ingen hjälper vi dig gärna att skapa en.

Och just det, självklart är våra webbar alltid responsiva, det är givet, eftersom fler och fler använder sig av mobila enheter som arbetsplats.

 

Utveckling

Vårt mål med de webbplatser vi bygger är att du som användare ska vara självgående efter levererat projekt. Det ska inte vara krångligt att uppdatera en text eller ladda upp en bild.

Vi lägger mycket tankeverksamhet på systemarkitektur och strävar alltid efter att optimera våra lösningar så att du som användare ska ha en så len upplevelse som möjligt, vare sig du är redaktör för sidan eller besökare på sajten.

Vår uppgift är att bygga ett system som tänker åt dig helt enkelt, då har vi lyckats.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Företagswebbplatser
  • Intranät
  • Kampanjsidor
  • Integrationsprojekt
  • Migrationer
  • Optimering

 

Drift och förvaltning

Är vi klara nu? Inte alls, efter lanserat projekt ser vi till att du trivs, och tar hand om allt från drift till uppföljning, förvaltning och support. Vi uppdaterar, ser till att webbplatsen uppfyller alla säkerhetskrav och optimerar kod.

Som en del av förvaltningsarbetet erbjuder vi även något vi kallar för Web Wednesdays, vilket betyder att vi en onsdag i veckan eller månaden, beroende på hur stort behovet är, har ett kortare möte med användarna/redaktörerna och går igenom ny funktionalitet, upplevda svårigheter, önskade features mm.

Med Web Wednesdays vill vi öppna upp för transparens och kreativitet och bjuda in användarna vilket på ett naturligt sätt blir en grund för vidareutveckling.

Vi versionshanterar all kod och utvecklar alltid i en separat testmiljö där du godkänner innan uppdateringar och nyreleaser släpps ut på live-sajten.