Integrationer

En välfungerande webbplats kräver ofta integrationer mot andra system

Det kan handla om CRM-system, PIM-system, chattar för helpdesk eller en mängd andra alternativ. Men det gäller att vara försiktig, mindre väl genomförda integrationer kan snabbt påverka din webbplats negativt.

Integrationer

44två har stor erfarenhet av att utföra systemintegrationer och hjälper gärna ditt företag att hitta lösningar som fungerar för er.

Vi har bland annat integrerat Cision, AlertIR, MyNewsdesk, Twitter, Facebook, HrManager med flera till de webbplatser som vi byggt.

Keep it simple

Ibland ligger storheten i det lilla. Det kan handla om en excelfil med kontaktuppgifter som laddas upp på webben för att hållas up to date. Ibland är det mer avancerade AD kopplingar som är rätt. 

Allt beror på ditt specifika behov. Oavsett vilket det är så vet vi hur man snyggt och enkelt kan exponera informationen på din webbplats.

Alla möjliga tekniker

Webservices, REST APIer, FTP, Excel, kommaseparerade filer, vi har snackat med de flesta tekniker både hämta och skicka information. Finns just din teknik inte med i listan är det inget problem, med våra långa erfarenheter är ingen teknik för svår.