Assemblin

Ny webb i samarbete med Essen International

Hemligt hemligt

Det var sent på året då vi fick nys om ett eventuellt projekt tillsammans med Essen International som det var då visst vi väldigt lite om vad det handlade om eller vad det skulle resultera i. Det stoppade oss inte utan vi gick in i projektet helhjärtat och sa att vi är den självklara parten för detta projekt. Episerver är vår hemmaplan och vi vet att vi kan leverera mer än många andra.

Fakta

Antal språk: 4
Lanserad: 2016
Design: Essen international AB
Plattform: Episerver CMS
Länk: www.assemblin.com

Nytt namn, ny logga, nytt allt

Det vi inte visste då var att det skulle bli helt nytt, allt var topphemligt och till en början fick inte ens alla på kontoret veta vad det handlade om eller vem slutkunden var. Tiden gick och vi fick information om omfattningen för slutkunden och kände direkt att detta är något extra, det är inte alla projekt som innebär ett helt nytt varumärke, nytt namn och nytt utseende.

Imtech Nordic blev Assemblin

Den 20e april blev det helsidesannonser och stora banners i affärspressen, lanseringen var ett faktum och det var nog tur att Assemblin inte nämnt något om det till oss för då hade vi inte sovit alls veckan innan lansering. 
Vi fick med allt som kunden önskade och även lite extra finesser som vi fick in i slutet av projektet som gjorde att det blev till ett väldigt lyckat projekt med en fantastik lansering.

Ett nära och bra samarbete med Essen International var nyckel till detta projekts framgång.