Ahlsell.com

Modernt och fräscht

Det var dags

Ibland har webbplatsen helt enkelt överlevt sig själv, den kan vara svår att uppdatera, se omodern ut eller inte fungera bra i mobilen.

Just mobilen är så viktig nu, inte bara för att ca 30% av alla besök numera kommer från en mobil utan Google och andra sökmotorer har redan börjat prioritera mobilanpassade sidor högre, det betyder att dina konkurrenter med mobilanpassade sajter kommer att hamna högre i sökresultaten.

 

Fakta

Antal språk: 2
Lanserad: 2016
Integration: Cision, Google maps
Plattform: Episerver CMS
Länk: ahlsell.com

Uppdaterat

Ahlsell hade en företagswebbplats byggd på en gammal version av Episerver. 44två fick uppdraget att uppdatera både plattform och design till en modern webbplats. 

Numera är det byggt på en Episerver CMS 11 med en modern och lättläst design. Redaktören har fått ett modernt och lättarbetat gränssnitt som fungerar bra i alla moderna webbläsare. Den är från grunden byggd att vara bra för mobil och surfplattor.

Integrationer

Webbplatsen har bara ett fåtal integrationer, pressmeddelanden, resultatrapporter och årsrapporter kommer från Cision och kartan från Google. 

I övrigt är det en väldigt tydlig företagswebbplats där syftet är att presentera företaget och verksamheten på ett bra och pedagogiskt sätt utan att för den delen sakna viktiga och aktuella nyheter.Vi tycker den gör ett bra jobb med just det.