Om oss

Ungt men erfaret!

44två grundades i slutet av 2014. Bakom bolaget står utvecklare och konsulter med över 40 år i branschen. Genom vår samlade erfarenhet har vi kunnat dra några grundläggande slutsatser.

Vissa projekt blir lyckade, andra blir inte alltid som kunden tänkt sig, ofta på grund av obeprövade tekniker eller konsulter utan tillräcklig erfarenhet.

Varför heter vi 44två?

Namnet kommer från en av grundarnas lägenhetsstorlek som råkade vara 44 kvadrat stor och vi tyckte att det var ett passande namn, vi vill vara "lagom stora", inte det jättestora företaget där du aldrig vet vem som kommer att hjälpa dig. Nu fick vi inte heta 44 kvadrat så vi testade ansöka om lite andra olika namn variationer på detta och det vi fick godkänt var just 44två (anspelar på 442)så nu känner du till varför vi har ett lite ovanligt namn.

Våra kunder

De flesta av våra kunder har kontor i Stockholm men deras användare sitter ofta i många olika länder så vi har stor vana att bygga sajter som hanterar många språk och kulturer. Dom hittar ofta oss för att vi har rykte om oss att vara bland dom bästa Episerver utvecklarna i Stockholm.

Därför har vi tagit ett principbeslut.

Vi som jobbar här har minst fem års erfarenhet av webbutveckling och CMS, alla utvecklare är dessutom certifierade på Episerver.

Vi erbjuder dig något utöver det vanliga.

Hos oss får du får experter som förstår vad du behöver, experter som har gjort det förr.

Vi är övertygade om att nöjda kunder är de som faktiskt får vad de betalat för.

Hör av dig

Behöver du hjälp med en webbplats? Eller en idé du vill bolla?

En bra webb är en fungerande webb som är hållbar för framtiden.

Kontakta oss så gör vi en översyn av din webbplats och hjälper dig att hitta lösningar som du blir nöjd med.

Christian Ridderstolpe

Christian har jobbat med webb i 15 år och har under dessa år testat på nästa alla roller man kan ha i ett projekt. Han har svårt att hålla fingrarna ur syltburken då det är för roligt att veta vad som pågår och hur utmaningar löser sig för kunderna.

Det bästa Christian vet är kundkontakter och gillar att träffas för att kunna hjälpa till på bästa sätt.

Tommy Söderström

Tommy är den fullstack utvecklare alla projekt behöver, han hanterar allt från CSS till C# och kan däremellan agera projektledare. Agila projekt är hans melodi och han gör alltid lite extra för att ge kunderna en guldkant på sina webbplatser.

Tommys snart 20 år som programmerare gör honom unik i världen av snabbrörlig utveckling.

Dennie Westin

Dennie är en utvecklare som brinner för koden.

Hans bakgrund som kock gör att han ser saker på ett nytt sätt och det förgyller alla projekt med lite extra krydda.

Dennie har tidigare jobbat på ett antal av Stockholms större webyråer och är certifierad på flera versioner av Episerver och har även byggt webbplatser med Umbraco som CMS.

Linda Stridsberg

Linda har gedigen, mångårig erfarenhet inom projektledning och produktionsledning för både tryck och digital kommunikation.

Hon är en stark organisatör som brinner för effektivitet och processförbättring. Hon är vår klippa genom hela processen, från idé till produktion.

Martin Andersson

Martin står tack vare sin bakgrund som spelutvecklare på en bred kunskapsgrund inom mjukvaruutveckling.

Han drivs av en vilja att förstå sig på komplexa system och törstar ständigt efter ny kunskap.

Martin har snart 10 års erfarenhet av web och episerver och brinner för programmering och problemlösning.

Helene Vesterberg

Helene är webbproducent och Frontend-utvecklare med en bakgrund inom spelutveckling, vetenskapsjournalistik och grafisk form.

Helene kan bidra med en spännande kombination av kunskaper inom journalistiskt skrivande, up-to-date teknik och modern design.