Jobba hos oss!

.Net utvecklare till 44två

Gillar du Episerver och Umbraco? Vi med. Vi är med hjälp av framgångsrikt implementerade projekt och certifierade utvecklare sedan länge Episerver partner.

I rollen som .Net-utvecklare hos oss kommer du att hjälpa till att bygga de bästa lösningarna för våra kunder.

Du kommer att vara en viktig del i våra tvärfunktionella och agila team som dagligen hjälper våra kunder.

Våra ledord är Kunskap, Empati och Hängivenhet, vilket betyder att vi värderar individens vilja att ständigt utvecklas. Vi har alla olika förutsättningar, livssituationer och mål, det viktigaste är att man hänger sig till sitt arbete och lägger vikt på att känna stolthet i sin leverans. Vi är alla fulla av kreativitet, engagemang och nyfikenhet!

Önskemål:

  • Du är lösningsorienterad och tycker framförallt att det är roligt att koda och att tänka ut ibland komplexa lösningar.
  • Du är väl bekant med Episerver och/eller Umbraco som CMS plattform.
  • Du navigerar obehindrat i .Net miljö.
  • Pratar svenska och engelska
  • Frontend eller Backend? Vi vill bli fler på alla områden

Våra verktyg är framför allt: .NET, C#, Visual studio, MVC, Unit test, Git, Episerver CMS, Episerver Commerce, Umbraco, Bitbucket, Microsoft SQL Server, HTML, Razor, LESS och SASS.
Har du förslag på något annat vi borde jobba med? Visa oss!

Vi erbjuder dig en kul, utmanande arbetsplats med både mycket skratt och mycket ansvar. Vi vill att du skall trivas, både på jobbet och hemma. Hos oss ger vi dig chansen att få en arbetssituation som fungerar så optimalt som möjligt för dig och dina förutsättningar.

Låter en prestigelös kultur med högt i tak (bokstavligen), nya vänner eller den för oss självklara möjligheten till att påverka dina dagar lockande? Sök till oss!

Du hittar oss i centrala Stockholm på anrika Tegnérgatan 28.

Om oss på 44an

Vi är ett litet, engagerat och drivet gäng med stora drömmar och visioner. Vi stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss.

Bland våra kunder finns både stora och små, kända och okända aktörer och uppdragen är inspirerande men också komplexa. Ofta jobbar vi med lösningar som innefattar integrationer med sök- och relevansmotorer, affärssystem och andra omgivande lösningar.

Hos oss får du chansen att växa, ha inflytande i din arbetsmiljö och din röst kommer att bli hörd. Vi är ett litet gäng där allas röster både hörs och behövs.

Vi söker dig som verkligen gillar att koda, är en lagspelare och inte räds spännande utmaningar både på och utanför kontoret.

Ansökan:

Vid frågor kring tjänsten kontakta Christian Ridderstolpe på christian@44tva.se eller 0703 266000.