När man pratar om att optimera en webbplats är det i stort sett alltid besökaren som står i fokus

Men faktum är att administratörens och redaktörens upplevelser är minst lika viktiga. En hemsida som är svår och krånglig att uppdatera blir helt enkelt inte uppdaterad lika ofta. Tröskeln blir onödigt hög. Vi har utfört optimeringar åt flera stora kunder med högtrafikerade webbplatser genom att till exempel använda CDN eller avancerade cacheningsregler. Vi hjälper er att hitta den optimala användarupplevelsen, både för redaktören och för besökaren.

Upplevelsen

Många undersökningar har visat att besökare uppfattar en snabbare sajt som snyggare och mer lättanvänd trots att enda skillnaden varit ett par hundradelar av en sekund, en webbplats behöver inte kännas långsam för att ha nytta av att bli snabbare. 

Vänta inte

Vi bygger våra webbplatser med prestanda i blick men har också stor erfarenhet att felsöka och optimera webbplatser där situationen blivit ohållbar. När du själv börjar tycka att det känns lite segt är det hög tid att göra nåt åt det, dina besökare har redan noterat det och de har inte tid att vänta!