Ungt men erfaret!

44två grundades så sent som i slutet av 2014, men bakom bolaget står utvecklare och konsulter med över 35 år i branschen. Genom vår samlade erfarenhet har vi kunnat dra några grundläggande slutsatser kring varför vissa projekt blir lyckade och andra inte blir som kunden har tänkt sig. Den gemensamma nämnaren på mindre lyckade projekt stavas nästan alltid osäkerhet, antingen på grund av obeprövade tekniker eller konsulter utan tillräcklig erfarenhet.

Därför har vi tagit ett principbeslut.

Hos 44två har vi inte plats för obevisade tekniker, vi kräver minst fem års erfarenhet från samtliga som är inblandade i något av våra projekt. Det betyder att från oss får du inte det senaste ballaste javascript biblioteket, du får inga juniorer som skriver snabba hack.

Vi erbjuder dig något utöver det vanliga

Du får Experterna som förstår vad du behöver, Experterna som gjort det förr, Experterna som inte använder dig som testobjekt.
Vi är övertygade om att nöjda kunder är de som faktiskt får vad de betalat för.

Hör av dig

Har du en webbplats, ett intranät eller ett system som du vill exponera online?
Vill du att det ska fungera även om flera år utan problem som ingen kan förklara och som inte kostar dig mängder av bortkastade pengar, tid och energi?

Kontakta oss så gör vi en översyn av dina system och hjälper dig att hitta lösningar som du garanterat blir nöjd med.

Vi som jobbar på 44två

Christian Ridderstolpe

Christian har jobbat med webb i 15 år och har under dessa år testat på nästa alla roller man kan ha i ett projekt. Han har svårt att hålla fingrarna ur syltburken då det är för roligt att veta vad som pågår och hur utmaningar löser sig för kunderna.

Det bästa Christian vet är kundkontakter och gillar att träffas för att kunna hjälpa till på bästa sätt.

Tommy Söderström

Tommy är den fullstack utvecklare alla projekt behöver, han hanterar allt från CSS till C# och kan däremellan agera projektledare. Agila projekt är hans melodi och han gör alltid lite extra för att ge kunderna en guldkant på sina webbplatser.

Tommys snart 20 år som programmerare gör honom unik i världen av snabbrörlig utveckling.

Jakob Tanentsapf

Jakob är vår optimeringsexpert. Han har optimerat allt från gigantiska globala system baserade på Akamai till små webbplatser som har långsamma startsidor.

Jakobs främsta plattform är Episerver och det han inte kan om optimering/programmering är nästan inte värt att veta.

Dennie Westin

Dennie är en utvecklare som brinner för koden.

Hans bakgrund som kock gör att han ser saker på ett nytt sätt och det förgyller alla projekt med lite extra krydda.

Dennie har tidigare jobbat på ett antal av Stockholms större webyråer och är certifierad på flera versioner av Episerver.